UPGRADER

- Din kompetenspartner

Med Upgrader som din kompetenspartner har du smart, kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad utveckling för hela din organisation!

Här får du ta del av ett brett utbud, från inspirationsföreläsningar till tvådagarskurser, Stora Må Bra Dagen och Upgrader - The Summit, där vi har samlat Sveriges mest uppskattade föreläsare för dig och din organisation. Ta del av allt från digitalisering, stress och motivation till ekonomi, ledarskap och kommunikation, live eller som kortare föreläsningar i appen Insikt.

Upgrader som koncept har ett enda syfte - att förenkla arbetslivet för dig och dina kollegor vad gäller kompetensutveckling. Med något av våra paket är det enkelt att alltid vara uppdaterad med det senaste. Välj kurser och föreläsningar efter behov, betala med kompetenspengar. Hittar du inte kursen du söker sätter vi ihop den åt dig.
Vi kallar det Competence on demand.
Välkommen till ett smartare sätt att framtidssäkra företagets konkurrenskraft!

Hur fungerar det?

Genom Upgrader får ni tillgång till marknadens största utbud av föreläsningar, kurser och event med landets ledande talare och utbildare. Genom att köpa ett paket med kompetenspengar säkrar ni kompetensutveckling för er organisation.​

Vill du veta mer? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig snart.

Tack! Vi kontaktar dig så snart vi kan.

© 2020 Upgrader / Hexanova Events AB. Skapad av William Florin